Skip to main content

Graziella Bomboi


In 2018 ben ik gestart als wandelcoach. Door middel van coaching, ademhaling- en mindfulness oefeningen in de natuur, leer ik mensen omgaan met (werk)stress en het voorkomen van burn-out/bore-out.

Ik koos voor dit traject, omdat ik wilde leren hoe ik een goed fundament kon bouwen voor mijn bedrijf en hier meer richting aan te geven. Voor mij speelden een aantal vragen: Hoe kan ik de juiste klanten bereiken? Welke dienst past daarbij? Hoe kan ik mijn persoonlijke kwaliteiten het beste inzetten? Bij het eerste kennismakingsgesprek voelde ik meteen een persoonlijke “klik” met Laury en had ik het vertrouwen dat ze me verder kon helpen.

Het traject is een persoonlijk proces voor mezelf geweest. Ik heb geleerd dat bij het ondernemen meer komt kijken dan marketing inzetten en je dienst verkopen. De juiste “mindset” is heel belangrijk. Voor mij was al snel duidelijk wil ik iets bereiken “moet” ik uit mijn comfortzone. En dan met name bij het benaderen van potentiële klanten. Laury heeft in het traject een NLP sessie toegepast. Dit heeft me geraakt en doen beseffen hoe belangrijk mijn emoties zijn in het ondernemerschap. Voor mij extra waardevol!

Laury geeft in haar portal trainingen en documentatie met alle stappen qua aanpak. Het was fijn om het programma deels online toe doen en zelf met de opdrachten aan de slag te gaan. Daarnaast waren de persoonlijke sparringsessies zeer waardevol. Super hoe Laury tijdens de sessies luistert en zaken uittekent. Dit gaf mij helder inzicht, maar ook stof tot nadenken voor het aanvullen of verbeteren van zaken. Hiermee heeft ze mij ook geïnspireerd om te gaan tekenen. Mijn creativiteit ging weer vloeien en dat gaf me een lekker gevoel. Ik wilde slagen!

Wat het traject me verder heeft opgeleverd is dat ik een duidelijk keuze heb gemaakt voor mijn doelgroep met een passend aanbod. Waar ik eerder relatief lage prijzen vroeg voor een mindfulness training, bied ik nu langere trajecten voor een prijs die past bij het gewenste resultaat voor de klant. Ook ben ik nu meer gefocust om nieuwe contacten te leggen. Ik weet nu hoe ik dat op een “warme” manier kan doen, zonder “koud” te bellen. Daarnaast heb ik het belang gezien om je aan je doelgroep te houden en niet alles tegelijk te willen. Nu weet ik tegen wie ik communiceer en hoe ik dit aanpak om mijn doel te behalen.

Toen we bij de eindevaluatie terug blikten voelde ik me helemaal trots op wat ik allemaal gedaan en bereikt heb! Dat gevoel heb ik lange tijd niet gehad. Zoveel geleerd en (weer) het vertrouwen in mezelf teruggevonden. Super!! Laury dank je wel voor al jouw hulp! Ik ga ervoor omdat ik voel dat ik veel kan betekenen voor een grote groep mensen.

Graziella Bomboi

Wandelcoach

© Grow4Flow | Alle rechten voorbehouden