Skip to main content

Jacqueline van Dijck


Sinds 2010 coach ik mensen op het gebied van persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Mijn bedrijf loopt goed, maar ik was altijd wel hard aan het werk. Het gevoel overheerste dat zowel mijn agenda als mijn hoofd vol zat. Ik had voor mezelf ook vragen zoals: Waar wil ik nu echt naar toe? Wie is mijn ideale klant? En hoe kan ik meer focus aanbrengen binnen mijn bedrijf?

Wat heb ik veel geleerd het afgelopen jaar! Laury is voor mij een topcoach! Ze reflecteert, luistert, dacht met me mee en heeft me ook in contact gebracht met mensen uit haar netwerk. Daarnaast heeft ze een prachtig programma met een heldere visie. De modules hebben me veel inzichten gegeven. Vooral op het gebied bij het bepalen van mijn ideale klant.

Het traject heeft me veel meer opgeleverd:

  Wat me bij blijft is het proces waarin ik begon te ontdekken wat ik echt wil met mijn bedrijf. Mijn focus    ben ik gaan leggen op leiderschapstrajecten. Door me hier op te richten kwamen er nieuwe uitdagende opdrachten op mijn pad.

  Ik heb gekozen om naar een andere praktijkruimte te gaan, waar ik vroeger niet voor zou kiezen, vooral  door de prijs. Dit was voor mij een stap uit de comfortzone, maar wat ben ik blij met deze toplocatie!

  Ik heb inzicht gekregen hoe belangrijk het is voor je als ondernemer dat je focust op wat je wilt en dat je daar de tijd voor neemt – zodat ik meer kan doen waar ik blij van wordt – in plaats van overal ja op te zeggen.

  Daarnaast heb ik ervaren dat het belangrijk is dat je zaken SMART (specifiek, meetbaar, acceptabel, realistisch, tijdsgebonden) maakt.  Zonder SMART geen beweging…

  Ik heb ingezien dat ik me niet te afhankelijk moet opstellen ten opzichte van andere partijen. Dit inzicht voelde ik nog sterker, toen ik akkoord kreeg op een grote opdracht. Het kwam “zomaar” op mijn pad.

  Ik stopte veel tijd in het ondernemerschap en dat ging wringen. Ik ben ook moeder, partner en nog zoveel meer. Een juiste balans tussen werk en privé is belangrijk voor mij.

De persoonlijke gesprekken met Laury heb ik altijd als zeer waardevol ervaren. Ze wist me op de juiste momenten liefdevol te confronteren. Voor mij was en is dat goud waard. Ook haar gedrevenheid en modules zijn zeer professioneel! Ze is voor mij een veilige baken geweest en een enorm fijne sparringpartner!

Jacqueline van Dijck

Coach

© Grow4Flow | Alle rechten voorbehouden