Marion Welten


Ik had dus behoefte aan externe expertise om me daarbij op weg te helpen. Grow4Flow bleek daarvoor de juiste keuze. De manier van aanpak van Laury is laagdrempelig maar tegelijkertijd niet vrijblijvend. Laury gaat een engagement met je aan maar verwacht ook engagement van degene die ze begeleidt.

Op een positieve manier coacht ze je naar het zetten van concrete stappen en “dwingt” ze je om in de actie te gaan en uit je comfort zone te komen. En dat is tevens de kracht van het Grow4Flow concept en de manier van werken van Laury.

Tijdens de coaching heb ik aangegeven dat netwerken voor mij niet bepaald de leuke kant van ondernemen is. Laury boog dat om en nam me mee naar een netwerk event om effectief contacten te leggen. Op die concrete manier helpt ze je over bepaalde drempels heen.

De samenwerking met Laury is tegelijkertijd heel aangenaam en veilig. Veilig omdat ze je voortdurend op een aangename manier een spiegel voorhoudt.

Het belangrijkste resultaat dat voor mij voortkomt uit de samenwerking met Grow4Flow is het feit dat ik geleerd heb om problemen als uitdagingen te zien die ik eerst concreet moet maken om ze vervolgens met kleine stapjes aan te pakken. Ik heb de rust en het vertrouwen dat het allemaal wel gaat lukken.

Grow4Flow kan ik aanraden aan elke ondernemer die wil opschalen en aan managers binnen het MKB die verdere groei willen realiseren.

Marion Welten

Consultant financiële administratie

© Grow4Flow | Alle rechten voorbehouden