Skip to main content

Nathalie Leenen


Met mijn bedrijf help ik bedrijven, leidinggevenden en medewerkers om hoog ziekteverzuim te voorkomen door stress en burn-out. Dit doe ik door middel van 1-op-1 programma’s en groepstrajecten.

Wat was de reden om het traject te starten?

Ik heb gekozen voor het traject omdat ik verbeteringen wilde doorvoeren in mijn business. Daarnaast wilde ik groeien in meer omzet, meer klanten en een stukje rust voor mezelf. Niet alles alleen achter mijn bureau bedenken, maar iemand die meedenkt, naast me staat en mij inspireert. Maar ook iemand die mij de spiegel voorhoudt en met mij ontdekt waar mijn blokkades liggen. Ik geloof dat je sterker wordt door de juiste hulp. Niet alleen harder werken, maar vooral slimmer. Graag wilde ik leren om sneller de juiste keuzes te maken. Hoe ga ik om met mijn onzekerheden? Wanneer is het goed genoeg? Merk bij mijzelf dat ik de neiging heb om alles maar aan te pakken. Vaker ben ik snel afgeleid en volle focus op één of twee dingen vond ik lastig.

Wat heeft het traject je gebracht?

Tijdens het traject ben ik erachter gekomen dat mijn grootste last zit in het “oude” ofwel het comfortabele willen vasthouden. Te veel willen in te weinig tijd is geen optie meer. Hiermee kom ik niet verder. Keuzes maken en daar actie op uit zetten. Ook continuïteit brengen in de acties en deze stapsgewijs aanpakken. Een sessie met Laury zet me op scherp en merk dat ik blij naar huis ga, omdat ik super concreet heb waar ik mee aan de slag ga.

  • 97 % omzetgroei in een jaar tijd, waar ik super trots op ben! Mijn doel wat ik in het begin van het traject heb gesteld is met 9000,- overstegen.
  • Belangrijkste wat ik geleerd heb: los durven laten en super concreet zijn. Helder doel formuleren met duidelijke datum en dan zaken specifiek formuleren en acties inzetten om daar te staan. Ben nu lekker op dreef en wil nu doorpakken en zaken nog beter organiseren / plannen en focus op krijgen. In het begin was ik heel twijfelachtig. Ik merkte dat dit vooral gebeurde wanneer ik dingen juist heel goed wil doen. Ik raak dan een soort van kramp en dan verlies ik mijn eigen kracht. Ik weet dan eigenlijk dat ik meer op mijn intuïtie mag varen.
  • Door keuzes te maken, hoe makkelijker het voor me werd eraan te werken. Mijn concentratie schoot omhoog!
  • Samenwerking aangegaan met een strategische partner voor het inzetten van burn-out trajecten en hier ook al trajecten voor verkocht.
  • In een bepaalde periode de focus op 1 ding, waardoor ik een nieuwe 2-daagste training ontwikkelt heb voor leidinggevenden en managers
  • Ben mij nog bewuster dat het gaat om mij te richten op de sales die écht bij mij past.
  • Duidelijk concept en verdienmodel met burn- out trajecten en trainingen voor managers en leidinggevenden in de markt gezet met duidelijke pitch, flyer en alles wat erbij komt kijken. Zowel online met een gekoppelde portal als ook offline voor de 1-op-1 gesprekken.
  • Heldere aanpak hoe ik het beste klanten kan werven voor mijn programma’s en trajecten

Wat wil je vertellen over de samenwerking?

De samenwerking vind ik heel prettig. Laury heeft oog voor mijn situatie en denkt met je mee. Ze maakt zaken voor mij simpel, waar ik zelf te lang in mijn hoofd blijf zitten of in cirkeltjes blijf draaien.

Aan de ene kant daagt Laury me uit om een training te vermarkten voor een 2 daagse van 10K. Aan de andere kant kijkt ze naar mijn eigen interne criticus. Hoe kan ik gaan staan voor mezelf en wat ik te bieden heb.

Door de NLP- en familieopstellingen sessies groei ik steeds meer in mijn zelfvertrouwen, maar vooral ook door het te doen. Ik ben met Laury in een groepstraject gestart gezien de investering, maar achteraf denk ik dat ik sneller was gegroeid als ik meteen voor een 1-op-1 traject had gekozen.  Naast de groep heb ik met haar ook een paar individuele sessies gedaan, die me de grootste doorbraken hebben gebracht.  Laury heeft me geleerd dat ik meer overtuigend mag zijn. Dat ik écht een toegevoegde waarde te bieden heb aan mijn klanten en daardoor een fijner leven kan hebben.

Ze legt de vinger op de zere plek met veel respect voor de ander. De stok achter de deur heb ik nodig om in actie te blijven. Doordat ik nog verdere groeiambities heb, heb ik besloten nog een jaar met Laury samen te werken. Dit keer in een 1-op-1 traject.

Nathalie Leenen

Herstelcoach voor stress en burn-out

© Grow4Flow | Alle rechten voorbehouden