Skip to main content

Nicolette van Oortmerssen


Sinds 2016 coach ik mannen en vrouwen naar meer geluk in hun leven. Voordat ik het traject startte begeleidde ik klanten op diverse vlakken zoals meer zelfvertrouwen, omgaan met angsten, stress, burn-out en hechtingsproblematiek.

Dat ik mijn klanten goed kon helpen wist ik wel, maar ik had moeite met een continue stroom aan klanten. Dat was de hoofdreden dat ik de hulp van Laury heb ingeroepen. Daarnaast was ik teveel bezig met “ad hoc” zaken, werkte veel uren voor een basisinkomen en had geen concrete toekomstvisie voor mijn bedrijf. Verder had ik behoefte aan het verder ontwikkelen van passende diensten voor een duidelijke doelgroep, onderbouwd met een helder financieel plan, salesstrategie en groeimodel.

Het eerste wat Laury opviel was dat mijn aanbod veel te breed was en dat ik iedereen probeerde te helpen. Dankzij Laury heb ik er nu voor gekozen om mannen en vrouwen te coachen die problemen ervaren en vastlopen in liefdesrelaties. Ze ervaren angst om verlaten te worden, vallen op onbereikbare partners of partners met bindingsangst, verlaten zichzelf in relatie tot hun partner, vinden het moeilijk om zich te binden of kampen met beide angsten. Ik help ze met het ontwikkelen van een liefdevolle relatie met zichzelf (o.a. door zichzelf alsnog veilig te hechten) en met het vinden van een beschikbare partner, waarmee ze een relatie gebaseerd op liefde kunnen ontwikkelen.

Het jaartraject van Laury heeft mij enorm veel gebracht. Het heeft maandenlang geduurd voordat ik een keuze kon maken voor een doelgroep. Daar zat echt een blokkade op. Ook het hebben van een duidelijke koers en focus op wat ik wil bereiken was een enorme lastige hobbel voor mij om te nemen. Tot slot was het ook een uitdaging om echt zichtbaar te durven zijn, jezelf in de schijnwerpers durven zetten, te gaan staan voor wie je bent en mensen actief benaderen. Uiteindelijk heb ik deze hobbels allemaal overwonnen,  dankzij de professionele en liefdevolle begeleiding van Laury.

Voor mij was de zeer uitgebreide portal in combinatie met de intensieve coaching en begeleiding van Laury heel fijn. Haar vriendelijke reminders, bemoedigende mails en waardevolle gesprekken op precies het goede moment, wat haar traject uniek maakt. Het heeft ervoor gezorgd dat ik na jarenlang zelf aangemodderd te hebben, eindelijk de fundering van mijn bedrijf op de rit heb. Ik heb nu een duidelijk plan om mijn bedrijf stap voor stap uit te bouwen.

Dankzij haar traject heb ik mijn coachtraject ook aangepast aan een soortgelijke formule. Nu bied ik mijn klanten een uniek online coachtraject aan, gecombineerd met intensieve 1 op 1 begeleiding. Mijn concept is inmiddels bewezen effectief! Juist door deze unieke combinatie!

Laury, dankjewel voor al jouw hulp! Ik kijk ernaar uit om ook na het jaartraject samen te blijven werken om mijn coachpraktijk en jaartraject nog verder uit te rollen om op deze manier heel veel mannen en vrouwen te mogen begeleiden naar een gelukkig en liefdevol leven.

Nicolette van Oortmerssen

Relatiecoach

© Grow4Flow | Alle rechten voorbehouden