Referenties

Susan Keeren

Communicatiespecialist

“Laury is heel betrokken en kan goed luisteren. Haar feedback, praktische adviezen en visie zijn enorm inspirerend voor mij geweest! Ik haal leukere opdrachten binnen, verdien meer dan een jaar geleden, heb een betere werk/privé balans en ben ook een stuk waardevoller voor mijn klanten. Bovendien heb ik nu allerhande ideeën, tools en goede plannen van aanpak op zak. Ik kan oprecht zeggen dat het de investering meer dan waard is geweest”. ​

Verder lezen »

Jacqueline van Dijck

Coach

De persoonlijke gesprekken met Laury heb ik altijd als zeer waardevol ervaren. Ze wist me op de juiste momenten liefdevol te confronteren. Voor mij was en is dat goud waard. Ook haar gedrevenheid en modules zijn zeer professioneel! Wat me bij blijft is het proces waarin ik begon te ontdekken wat ik echt wil met mijn bedrijf – zodat ik meer doe waar ik blij van wordt – in plaats van overal ja op te zeggen.

Verder lezen »

Nicolette van Oortmerssen

Relatiecoach

“Het jaartraject van Laury is een proces met ups & downs geweest. Ik ben mijzelf behoorlijk tegen gekomen. Laury voelde dat haarfijn aan en heeft mij er echt deskundig en liefdevol doorheen geholpen. Mijn blokkades hebben we kunnen doorbreken: keuzes durven maken, focus hebben en elke dag doelgerichte acties ondernemen om in contact te komen met mijn doelgroep. Vanaf dat moment begon alles te stromen.”​

Verder lezen »

Graziella Bomboi

Wandelcoach

“Het traject is een persoonlijk proces voor mij geweest. De juiste mindset is heel belangrijk. Ik heb een duidelijk keuze gemaakt voor mijn doelgroep met een passend aanbod. Super hoe Laury tijdens de sessies luistert en zaken uittekent. Bij de eindevaluatie voelde ik me helemaal trots! Dat gevoel heb ik lange tijd niet gehad. Zoveel geleerd en (weer) het vertrouwen in mezelf teruggevonden. Super!!”

Verder lezen »

Marion Welten

Consultant financiële administratie

“De samenwerking met Laury is, heel aangenaam en veilig, omdat ze je voortdurend op een aangename manier een spiegel voorhoudt. Het belangrijkste resultaat dat voor mij voortkomt uit de samenwerking met Grow4Flow is het feit dat ik geleerd heb om problemen als uitdagingen te zien die ik eerst concreet moet maken om ze vervolgens met kleine stapjes aan te pakken.”

Verder lezen »

Ton Aben

Consultant information security & privacy

“Laury is die persoon die je vertrouwen geeft, maar je ook aanzet tot nadenken”. Zij kan als geen ander de kernpunten filteren uit mijn ideeën en huidige werkwijze waardoor ze mij een veel beter inzicht heeft gegeven hoe ik verder wil met mijn bedrijf: Waar liggen kansen en hoe kun je die bereiken.”

Verder lezen »

Laurent Smedts

Adviseur & Importeur bijzondere wijnen

“Het traject met Laury heeft ervoor gezorgd dat ik een betere focus heb aangebracht in mijn bedrijf, wat geresulteerd heeft in nieuwe projecten, andere soort klanten, betere bruto winstmarge en herkenbaar imago. Hierdoor heb ik een duidelijk overzicht, ervaar ik minder stress en heb ik meer rust.”

Verder lezen »

Whatsapp

Afspraken

LinkedIn Reviews

LinkedIn