Skip to main content

Susan Keeren


Het jaartraject met Laury was zeer innoverend. Ik heb mezelf positief ontwikkeld op zowel zakelijk als persoonlijk gebied. Eén van mijn hoofddoelen was: meer balans creëren tussen werk en privé. Maar ook meer omzet behalen met minder uren hard werken. En ook meer tijd voor mezelf en kunnen ontspannen. Deze doelen heb ik behaald. En daar ben ik trots op!

Daarnaast heb ik nu meer plezier in mijn werk. Ik haal leukere opdrachten binnen, verdien meer dan een jaar geleden en ben ook een stuk waardevoller voor mijn klanten. In mijn aanbod zat ik eerder op productlevel: video’s maken en het schrijven van inhoudelijke teksten. Nu kijk ik beter naar welke resultaten mijn klant wil behalen en dan pas; met welke communicatiemiddelen ga ik dat doen.

Ik heb me voor de volle 100% ingezet. Het was soms heel confronterend en ongemakkelijk. Maar bovenal heel leerzaam, effectief en doelgericht. Laury gaf mij de ruimte om aan te geven wat ik nodig had. Daar paste zij haar coaching op aan. Onder haar begeleiding ben ik uit mijn comfortzone gestapt en durfde ik mezelf te ontwikkelen tot de vrouw en ondernemer die ik wilde zijn. Daar is lef voor nodig, dat heb ik wel ;-). Maar voldoende kennis van de markt en van doelgericht en effectief ondernemen; daar heeft Laury mij veel over geleerd. Laury is heel betrokken en kan goed luisteren. Haar feedback, praktische adviezen en visie zijn enorm waardevol voor mij geweest.  Ze is oprecht in je geïnteresseerd. En dat voelt fijn!

Haar modules zijn heel compleet en overzichtelijk. En sloten naadloos aan bij wat ik nodig had. De volgorde kun je gedeeltelijk zelf bepalen, al gelang jouw behoeften op dat moment.

Laury heeft mij ook op persoonlijk vlak goed begeleid en geïnspireerd. De NLP-sessies waren echt een openbaring. Het raakte mij enorm toen mij werd gevraagd wat IK nou nodig heb. Al 13 jaar werk ik als ZZP’er voor diverse opdrachtgevers. Hun behoeften en deadlines bepaalden mijn agenda. Waardoor er geen tijd overbleef voor mezelf. Inmiddels weet ik en ervaar ik dat als je goed zorgt voor jezelf, je ook beter kunt zorgen voor anderen. Elke maand plan ik nu ‘me-time’ in. Het mooie is dat tijdens deze rustgevende momenten, de beste ideeën opborrelen. Iets wat ik al lange tijd niet meer had ervaren. Een win-win situatie dus. Zowel op zakelijk als persoonlijk vlak.

Laury, dank je wel voor jouw persoonlijke en professionele begeleiding. Ik kan oprecht zeggen dat het de investering meer dan waard is geweest. Ik ervaar meer rust in mijn leven, heb een duidelijke focus en ben door jouw coachingstraject geïnspireerd in mezelf te blijven investeren!

Susan Keeren

Communicatiespecialist

© Grow4Flow | Alle rechten voorbehouden