Skip to main content

Ton Aben


Ik heb een bedrijf wat zich toelegt op cyber security en privacy. Na vele jaren in vaste dienst heb ik enkele jaren geleden besloten om als ZZP-er met mijn eigen bedrijf Infosecura verder te gaan. Tot nu toe één van mijn beste beslissingen ooit!

Ik heb leuke opdrachten bij grote en kleine organisaties met voldoende uitdaging. Toch had ik de behoefte om mijn bedrijf en mijn producten en diensten eens tegen het bekende licht te houden door een externe adviseur. En dan niet alleen vanuit mijn eigen professie maar vanuit bedrijfsmatigheid, kansen en mogelijkheden.

Om dit te doen, is het voor mij belangrijk dat diegene niet alleen kennis van zaken heeft, maar dat er ook een persoonlijke “klik” is, want het gaat ook over jezelf als persoon: Waar wil jij naar toe? Waar word jij als persoon gelukkig van en past dat bij je bedrijf? Allemaal vragen die ik samen met Laury van Grow4Flow heb opgepakt.

Laury is die persoon die je vertrouwen geeft, maar je ook aanzet tot nadenken. Zij kan als geen ander de kernpunten filteren uit mijn ideeën en huidige werkwijze waardoor ze mij een veel beter inzicht heeft gegeven hoe ik verder wil met mijn bedrijf: Waar liggen kansen en hoe kun je die bereiken. Dit alles doet zij via een zelf ontwikkelde methode die je stap voor stap doorloopt passend bij je eigen behoefte en doelstellingen. Dit heeft mij enorm geholpen om mijn visie nog beter te focussen waardoor ik iedere dag met nog meer plezier mijn werkzaamheden doe voor klanten.

Ik kan Laury dan ook zeker aanbevelen voor elke ondernemer, sterker nog dat heb ik al gedaan. Het maakt niet uit hoelang je al bezig bent. Eerlijke en open reflectie en bruikbare handvaten zijn altijd welkom. Dit klinkt misschien als dat Laury de oplossing is voor al je uitdagingen en problemen, maar uiteindelijk ben je het zelf als ondernemer. Het gaat niet vanzelf. Je moet er als ondernemer je tijd en energie in stoppen, maar dat levert je samen met de ondersteuning van Laury wel nieuwe inzichten en concrete oplossingen op voor de toekomst.

Ton Aben

Consultant information security & privacy

© Grow4Flow | Alle rechten voorbehouden