Skip to main content
4 augustus 2021

Weet je wat jou tegen houdt om te groeien met je bedrijf?


“Wat heeft je eigen (brein)programmering te maken met jouw huidige situatie en of omzet?
80% van waar je nu staat als persoon of bedrijf heeft te maken met je eigen “mindset”. Wat zit er in je onderbewuste processen opgeslagen waarom je acteert hoe je acteert? Wat maakt dat je in “cirkeltjes” blijft draaien? Wat houdt jou tegen om te zijn wie je wilt zijn of beter gezegd diep van binnen al bent?”
Vaak weten we het niet, maar het zit ons wel in de weg om (nieuwe) stappen te zetten…

Als ik klanten begeleid middels mijn jaartrajecten, doe ik ook vaker een systeemopstelling. Nu denk je misschien wat is dat precies? In zo’n opstelling laat ik mensen ervaren hoe het is als ze de gewenste situatie al bereikt hebben en waar ze nu staan. Waar houden ze zichzelf tegen? En wat is ervoor nodig?

Soms kan de ander niet bij zijn gevoel komen…Ik voel en zie het…en schrijf dan op een blaadje op wat er nodig is en leg dit onder hun voeten. En ineens breekt het open, gaat er iets stromen…

Opmerkingen die ik na afloop vaker hoor…

“Wat bijzonder dit!”

“Ik weet het niet, maar het voelt of er een “rugzak” of een “last” van me afvalt”

“Heb er al vaker over gesproken met anderen waar het aan ligt en nu is dat onrustige gevoel gewoon weg”

Kortom ze ervaren meer rust, kunnen betere keuzes maken…en weten ook wat ze niet meer willen.

Waarom deel ik dit?

Omdat veel ondernemers denken dat groei vooral zit in het zakelijke aspect. Terwijl het belangrijkste stuk zit in je persoonlijke ontwikkeling. Vaak zie ik ondernemers diverse losse cursussen volgen of marketing inschakelen etc. Zonder dat iemand met je meekijkt waar “radertjes” nog niet soepel lopen…

En ik weet op je eigen eiland zie je vaak je eigen “goud” niet liggen….

Daarom geloof ik in het totaalplaatje samen met de ondernemer onder de loep te nemen zowel zakelijk als persoonlijk om transformatie te bereiken!

Wat belangrijk is…

Wie mag jij worden of wat mag er nog opgeruimd worden om jouw dromen te realiseren?

geschreven door: Laury Traksel-Janssen

© Grow4Flow | Alle rechten voorbehouden